Despre noi

Compania "Art-Tavan" realizează o execuție calitativă a tavanelor extensibile. Noi vă garantăm un nivel superior de servicii și prețuri favorabile. În echipa noastră sunt adevărați profesioniști și meșteri care sunt pasionaţi de ceea ce fac. Folosim doar materiale de înaltă calitate de la furnizori de încredere . Toate tavanele sunt fabricate folosind cele mai noi tehnologii și cele mai moderne echipamente. Este important pentru noi ca fiecare client să primească 100% atenție și să fie mulțumit nu numai de rezultatul muncii noastre, ci și de comunicarea cu angajații noștri.Dacă doriți tavane extensibile la un preț convenabil vă rugăm să ne contactați. Să facem mai ieftin decât concurenții!

De ce Art-Tavan ?

  • Echipamente sigure,
  • Prețuri mici și reduceri pentru fiecare client,
  • Cele mai bune picturi de la cei mai buni producători,
  • Lucrăm 7 zile pe săptămână, fără zile libere și sărbători,
  • Timp scurt de livrare și instalare promptă.

Suntem experți în ceia ce facem

Oferim materiale de calitate examinată de producția mondială, performanță fără cusur, comfort și siguranță. Noua tehnologie a tavanelor extensibile se poate utiliza in orice încapere, incluzînd și cabinetele medicale. Rapiditatea montării si demontării tavanului extensibil permit accesul rapid spre instalaţiile aflate sub tavan.

Unicolore

Tridimensionale

Imprimate

Complexe

FACETI CUNOSTINTA CU ECHIPA

Suntem o echipă tânără care abordează orice situație cu cât mai multă creativitate și vrem să fim creatorii si mediatorii unor experiențe de neuitat.


Compania «Art-Tavan»  –  este o companie cu experiență și dezvoltare rapidă în domeniul serviciilor. Pe piața tavanelor extensibile compania noastră pe parcursul existenței sale, a câștigat respect atât în rândul clienților, cât și al concurenților în afaceri.

Înscriere la noutăți

Scrieți adresa dvs. de email în câmpul de mai jos și alăturați-vă forumului de asistență rapidă